Bij JDU installatiebedrijf bent u aan het juiste adres!

Met onze ruime ervaring en inzet staan wij garant voor topkwaliteit en maximale service. Onze ‘Techniek Nederland’-erkenning is daarvan het schriftelijke bewijs. Dit lidmaatschap staat garant voor vakkundig werk dat voldoet aan de hoogste eisen van modern vakmanschap. Dit geldt voor nieuwbouw en renovatie.

Voor het beste behoud van uw installaties is een jaarlijkse onderhoudsbeurt van wezenlijk belang. U verminderd de kans op storingen en daarmee hoge reparatiekosten, tevens verlengt u de levensduur van uw installatie. Zowel voor particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers verzorgen wij ontwerp, installatie, reparatie en onderhoud. 

Energiebesparing & duurzaamheid

JDU Installatiebedrijf is een vakkundige technische serviceonderneming met jarenlange ervaring. In een gebouw of woning richten wij ons op het klimaat, uw comfort en het energieverbruik die wij op een efficiënte en deskundige wijze voor u optimaal afstemmen.

Met het oog op de noodzakelijke energiebesparing passen wij de modernste technieken toe, zoals zonneboilers en warmtepompen. Waar mogelijk regelen wij de subsidieaanvraag. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor particulieren

JDU installatiebedrijf heeft vakmensen met kennis en ervaring. Wij kunnen voor u complete installatie van (energiezuinige) verwarming en sanitair ontwerpen, berekenen en installeren. Zowel verwarmingsketels als radiatoren en thermostaten, maar ook designradiatoren en luxe appendages.

Voor bedrijven

JDU Installatiebedrijf is uw allround installateur en onderhoudspartner voor complete verwarmings- en sanitairinstallatie! Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie verzorgen wij de complete installatie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm en koud water. Van berekening en ontwerp tot complete installatie.

Voor woningcorporaties

Voor een groot aantal woningcorporaties zijn wij al geruime tijd de betrouwbare serviceorganisatie die reparaties en storingen binnen de kortste keren regelt. Onze servicewagens zijn binnen de afgesproken tijd ter plekke. Met een grote voorraad onderdelen kunnen we vrijwel altijd direct repareren. 

Onze projecten

Neem contact met ons op!

Adresgegevens

Noord 61
2931 SJ Krimpen aan de Lek

Telefoon

(0180) 55 11 23